Alles over het kopen van rolstoelbussen en ander aangepast vervoer

Rolstoel vervoer

Een rolstoelauto kopen? Het aanschaffen van aangepast vervoer is niet alleen handig, maar ook veilig en aangenaam voor de persoon die vervoerd wordt. Je kunt allerlei soorten auto’s, bussen en taxi’s kopen, afhankelijk van jouw situatie. Misschien ben je een rolstoelgebruiker en wil je graag zelf rijden. Ook dan heb je een aangepaste auto nodig waarbij je gemakkelijk zelf kunt rijden. Maar ook bij het vervoer van een of meerdere rolstoelgebruikers is het wel zo prettig om de ruimte te hebben. Waar kun je dit kopen en welke keuzes heb je? Bij Freedom Auto Aanpassingen kun je terecht voor al je vragen.

Iedere situatie is anders en dat betekent dat iedereen een unieke aanpak verdient. Bij Freedom krijg je dan ook een adviseur die je helpt met het vinden van de beste oplossing. Zo kies je het juiste aangepaste vervoer waar je jarenlang van kunt profiteren. Vele anderen gingen je al voor! Wil je eerst een auto uitproberen voordat je deze aanschaft? Vraag dan vrijblijvend een proefrit aan zodat je helemaal kunt wennen. Verder kun je ook voor alle vragen en het aanvragen van je offerte bij Freedom terecht.

Op pad met de rolstoel bus

Kopen of huren?

Wil je een aangepaste auto huren? Ook dat is mogelijk bij Freedom. Wanneer je een dagje weggaat met meerdere rolstoelgebruikers kun je bijvoorbeeld een grote taxi huren waar genoeg ruimte is voor meerdere rolstoelen of scootmobielen. Zo heeft iedereen lekker de ruimte. En dankzij de verlaagde bodem heeft ook iedereen goed uitzicht naar buiten. Ontdek zelf je voordelen bij Freedom Auto Aanpassingen!