Auto reparatie uitvoeren in Almere

Als je auto reparatie Almere uit moet laten voeren dan is het zeker een aanrader om dit bij Dolat Autoservice te doen. Helaas heb ik onlangs op de autobaan toen ik uit mijn werk kwam een ongeval gehad. Gelukkig had ik geen letselschade en de persoon die met zijn auto tegen mij aanreed ook niet. Het was dan wel niet mijn schuld maar toch is het een hoop geregel. Omdat ik niet zonder mijn auto kan heb ik direct actie ondernomen om deze zo spoedig mogelijk te laten maken. Toen ik een aardige medewerker van dit bedrijf sprak werd mij precies verteld hoe zij te werk gaan. Ook hebben zij alles kunnen regelen met mijn verzekering en het enige wat ik hoefde te doen was het schadeformulier ingevuld opsturen aan mijn verzekering. Dit viel mij dus eigenlijk in alles erg mee.

auto reparatie almere

Uitstekende service en goede kennis

De auto reparatie bij deze garage in Almere is vakkundig uitgevoerd en binnen drie dagen was de auto helemaal als nieuw. Toen ik werd gebeld dat ik de auto weer kon ophalen wist ik niet wat ik zag. Alsof het ongeluk nooit was gebeurd! Zeer blij en tevreden kon ik weer de weg op met mijn auto. 

Dit bedrijf biedt een zeer goede service en kwaliteit. Daarom zal ik zeker terug blijven komen bij deze garage. Hopelijk niet voor schadereparatie maar voor onderhoud en apk. De mensen die hier werkzaam zijn, zijn allen erg vriendelijk en vakbekwaam. Daar ben ik zeer tevreden over.

auto reparatie almere

auto reparatie almere