Dit is de beste plek voor jouw rijbewijs Ede

rijbewijs ede

Mijn tiprijbewijs ede

Voor iedereen die zijn rijbewijs Ede wil halen heb ik een tip: ANWB! Hier heb ik de mijne ook gehaald en ik ben er ongelofelijk over te spreken, vandaar dat ik ook dit artikel schrijf. Ik weet namelijk hoe lastig het is om een goede rijschool te vinden. Ik heb voordat ik hier terecht kwam nog bij een andere lessen gehad, maar dat beviel me helemaal niet. De instructeur daarvan was erg negatief en daardoor werd ik onzeker tijdens het rijden. Onzeker zijn
iets wat helemaal niet handig is, zeker niet als je nog in het proces van het leren zit. Ik merkte ook dat mijn vooruitgang daardoor steeds meer afnam. Ik heb het er met mijn ouders over gehad en zij raadde me aan een proefles ergens anders te doen. Dit heb ik toen gedaan waar ik nu les en dat beviel al vanaf het eerste moment veel beter. Het was ook nog zo dat deze gratis was, omdat ik erna besloot een pakket af te nemen. Hierin zaten ook theorielessen die me erg hebben geholpen en waardoor ik die in 1 keer gehaald heb.

rijbewijs edeHeel spannend

Wat ik het moeilijkst vond tijdens het halen van mijn rijbewijs in Ede was het doen van bijzondere verrichtingen. Ik wist dat dit eraan ging komen, dus daar heb ik de laatste keren erg op geoefend. Mijn instructrice zei dat ik het perfect beheerste dus dat gaf wel veel zelfvertrouwen. Kortom, dit is echt een aanraden voor iedereen die ook nog graag wil leren rijden!