Leasen tussen de 2 en 24 maanden

Bij een private lease korte looptijd lease je een auto leasen tussen de 2 en 24 maanden.  Dit biedt uitkomst als je niet langer dan 2 jaar aan je contract wilt vastzitten. Ook bij private lease korte looptijd betaal je een vast bedrag per maand. Dit bedrag wordt vastgesteld aan de hand van de duur van de overeenkomst in combinatie met het gekozen vrije kilometers die je per maand rijdt. De bijkomende kosten zoals verzekering, wegenbelasting, APK en onderhoud zitten hierbij in gecalculeerd. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Bij Bynco is het mogelijk om een jong gebruikte auto te leasen. Dit scheelt natuurlijk enorm in de kosten ten opzichten van het leasen van een nieuwe auto. Kijk gerust eens op de website van Bynco, hier kun je veel informatie vinden over deze private lease korte looptijd. Een groot voordeel is dat de levertijden, dankzij het gebruik van vrij nieuwe tweedehands auto’s, niet lang is. Het is in sommige gevallen namelijk juist heel fijn om snel gebruik te kunnen maken van je lease-auto.

Private lease met korte looptijd niet duurder

Een private lease met korte looptijd van een jong gebruikte auto is natuurlijk niet duurder dan de gewone auto lease.  Als je de lease met een korte looptijd vergelijkt met autohuur ook dan ben je goedkoper uit. Je hebt minder risico bij lease met korte termijn dan een lease overeenkomst met een langdurige termijn. Heel interessant dus als je een auto van de zaak wilt leasen zonder enig financieel risico. Als je wagenpark fluctueert is dit de prefecte oplossing. Maar ook als je ZZP’er bent, een starter of als je met jouw bedrijf geen langdurige lease contracten wilt afsluiten.

Klanten krijgen de regie bij Bynco

Bynco maakt zowel het kopen als het leasen van een tweedehands auto mogelijk. Het unieke van Bynco is dat u hiervoor niet de deur uit hoeft. U kunt alles regelen via de website en de auto wordt bij u thuis bezorgd. Voor zowel het kopen van een tweedehands auto als het leasen van een tweedehands auto kan volledig veilig bij Bynco met uitgebreide garanties.