Financiallease is echt een aanrader!

Financiallease

FinancialleaseFinanciallease is een onwijze aanrader als jij op zoek bent naar een nieuwe auto. Hier kun je namelijk zelf een auto leasen zonder dat dit via je werk hoeft te regelen. Daardoor heb je veel vrijheid en is het qua kosten ook heel erg aantrekkelijk. Tot voor kort had ik nog geen auto, maar dit wilde ik wel heel erg graag. Toen ben ik voor mezelf gaan kijken wat het voordeligste was. Hier heeft mijn vader mij mee geholpen, want hij is zelf boekhouder. Uiteindelijk kwamen wij erop uit dat dit het beste voor me zou zijn.

Financiallease is echt een aanrader

Financiallease

Zelf heb ik Financiallease zelf leren kennen via een vriendin van mij. Zij had hier hele goede ervaringen mee en kon het mij dan ook zeker aanraden om hier eens wat advies in te winnen. Toen ik ging bellen had ik van tevoren wat vragen voor mezelf opgeschreven. De vrouw die ik aan de telefoon kreeg heeft deze allemaal voor mij kunnen beantwoorden. Daar was ik ongelofelijk blij mee, want daardoor had ik het idee dat zij echt veel kennis van zaken had en kreeg ik nog meer vertrouwen in dit bedrijf. Uiteindelijk ben ik samen met mijn vader een keer langs gegaan om een proefrit te maken. Ik had vooraf al gekeken welke modellen er binnen mijn budget vielen en mijn oog viel toch wel op een Volkswagen. Gelukkig hadden zij deze daar staan en kon ik een ritje maken. Dat beviel mij zo ongelofelijk goed dat ik diezelfde middag nog heb getekend voor een contract.

Een hele goede keuze

Inmiddels heb ik alweer 4 maanden mijn auto via Financiallease en dat bevalt me ongelofelijk goed. Ik kan het iedereen aanraden om dit te doen, want het geeft heel veel vrijheid en je weet altijd precies waar je aan toe bent.