Goede lpg installatie gezocht

Het hebben van een auto heeft natuurlijk enorm veel voordelen, uiteraard ook nadelen. Met name wanneer je bij de tankstation staat om je auto vol te tanken. Dan pas kom je erachter dat de kosten voor benzine aardig hoog kan oplopen. Wist je dat je door middel van een lpg installatie het ook een stuk goedkoper kan krijgen? Tanken bij de pomp kost je dan nog maar een paar euro!

Mijn auto is een van de nieuwe auto’s welke ze hebben uitgebracht. Aangezien ook ik maar al te graag wil besparen op de kosten heb ik ervoor gekozen om via het internet te gaan zoeken. Dit leidde mij naar de website van LPG Spijkenisse. Hier is het namelijk mogelijk om een goede installatie te realiseren zodat het een stuk goedkoper wordt bij de pomp. Enige verschil is qua de kosten dat de verzekering een stuk duurder wordt, maar dan nog ben je goedkoper uit!

logo

Ik heb er dan wel voor gekozen om bij hun LPG te laten installeren. Binnen enkele dagen kon ik al bij hun terecht om het werk te realiseren en vervolgens goedkoper te tanken bij de pomp!