Goede motorrijles in Amsterdam-oost bij Rijschool Ed Ishak

logo

Ik heb een aantal weken geleden 21 geworden. Ik mag nu wanneer ik in het bezit ben van een autorijbewijs op een zwaardere motor rijden. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar motorrijles Amsterdam-Oost om een goede rijschool te vinden naar ik motorrijlessen zou kunnen volgen. 

Zeer veel rijscholen in Amsterdam dat motorrijles aanbieden 

Toen ik op het internet op zoek ging naar motorrijles Amsterdam Oost kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende rijscholen bij mij in de buurt dat motorrijles aanbieden. nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rijschool Ed Ishak mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. De website bevat ook zeer veel informatie over de rijschool zelf en over motorrijlessen die zij aanbieden. De informatie sprak mij erg aan omdat er op de website onder ander ook het klasgemiddelde van en 9,7 staat vermeld. Dit houd in dat alle voorgaande klanten super tevreden zijn over deze rijschool. Daarom besloot ik ook om contact op te nemen voor een proefles. 

autorijles

Een zeer vriendelijke rij instructeur 

Toen ik contact opnam met de rijschool werd ik erg vriendelijk te woord gestaan. Ik kon ook al erg snel terecht voor een proefles. Tijdens de proefles heb ik kennis gemaakt met mijn rijinstructeur en hebben we een stukje gereden. Na de proefles besloot ik om bij deze rijschool een pakket af te sluiten.