Grootste aanbod van alle elektrische automodellen! 

inkoop auto

Bij elektrischeautolease.nl vergelijken we alle elektrische automodellen die momenteel beschikbaar zijn. Zo heeft u in een overzicht een compleet beeld van alle elektrische leaseauto’s die beschikbaar zijn of die dat binnenkort worden. Wij beschikken over de grootste keuze in elektrische leaseauto’s van Nederland. U kunt uw aanvraag geheel vrijblijvend een gemakkelijk op onze website indienen. Door uw wensen en voorkeuren in te vullen kunnen wij een goed overzicht van geschikte leaseauto’s bij verschillende maatschappijen voor u samenstellen. Uit deze verschillende offertes kan u dan een weloverwogen keuze maken.

Er zijn op dit moment ongeveer 32 merken die elektrische auto’s produceren

In totaal zijn er zo’n 78 modellen beschikbaar. De komende 2 jaar verwacht men nog 40 tot 50 nieuwe elektrische modellen op de markt. Er zal dus zeker een elektrische leaseauto tussen zitten die helemaal bij u past! De verkoopprijs van elektrische auto’s ligt tussen 22.000 euro en 100.00 euro. De leaseprijzen komen ongeveer uit op 300 tot 1500 euro per maand afhankelijk van de auto en uw contractuele voorwaarden. Omdat de technologie van elektrische auto’s steeds meer en sneller aan het groeien is, worden de accu’s steeds beter. Hierdoor wordt de gemiddelde actieradius van elektrische auto’s steeds hoger. Momenteel ligt deze actieradius gemiddeld op ongeveer 300 km.

De rijksoverheid publiceert maandelijks over de voortgang van elektrisch rijden in Nederland

Dit zijn momenteel de 5 meest verkochte elektrische modellen auto’s:

1. LYNK&CO, 01, 369, PHEV

2. KIA NIRO, 301, BEV

3. VOLVO XC4, 278, PHEV

4. SKODA ENYAQ, 228, BEV

5. AUDI Q4 E-TRON, 212, BEV     

Met de huidige klimaatproblemen is een groot voordeel van elektrisch rijden dat het veel minder belastend is voor het milieu. De CO2-uitstoot is vele malen minder dan bij benzine- of dieselauto’s.

Steeds meer elektrische auto’s worden geluidsdicht ontwikkeld. Elektrische auto’s rijden nagenoeg geruisloos dankzij de stille motor. Hierdoor ervaart u veel rust en ontspanning wanneer u in de elektrische auto rijdt. De stille en geruisloze motor brengt u ook nog eens in 5 seconden van 0 naar 100 km/uur!

Elektrische rijden is ook nog eens een stuk goedkoper dan rijden met een diesel- of benzinemotor. Het laden van de elektrische auto is vele malen goedkoper dan tanken met benzine of diesel.

Tot 2025 hoeft er voor elektrische auto’s geen wegenbelasting betaald te worden en is de bijtelling tot eind 2024 voor nagenoeg alle elektrische auto’s maar 16% in plaats van de 22% die voor de overige auto’s geldt.

Meer dan genoeg redenen om voor een elektrische leaseauto te kiezen!

Bezoek onze website of ga direct naar alle elektrische auto modellen en bekijk alle beschikbare elektrische automodellen. Alle modellen worden met foto’s duidelijk weergegeven zodat u goed kan zien welk model u aanspreekt. Door in de filter uw eisen en wensen in te vullen krijgt u al een specifieker en gedetailleerder overzicht van geschikte modellen.