Hoe kun je het beste een sloopauto verkopen?

Hoe kun je het beste een sloopauto verkopen?

Wanneer kom je op het punt uit om jouw sloopauto te gaan verkopen veel mensen vragen dat zich af. Soms moet je langs voor een APK keuring met jouw auto. Het is natuurlijk erg vervelend als jouw auto er niet doorheen komt. De eerste optie op dat moment is dat jij jouw auto gaat repareren. Het probleem wat veel voorkomt, is dat de reparatie kosten zo duur zijn dat het niet handig is om jouw auto te laten repareren. Het komt het vaakst voor bij auto’s die tweedehands zijn. Op dit punt ben je aan het nadenken om jouw auto te verkopen maar wat is jou plan bij het verkopen van jouw auto, je kunt jouw auto gaan verkopen via internet maar er is ook een optie om jouw auto te verkopen aan de sloperij.

Op internet een advertentie plaatsen

Veel mensen maken de keuze om hun auto te verkopen via internet en dat is niet raar. Er zijn veel websites waar jij jouw auto kunt verkopen, maar is dat wel slim? Je bent veel moeite en veel tijd kwijt voor het maken van jouw advertentie en het wachten tot dat er iemand interesse heeft. Je moet namelijk goede foto’s maken en veel informatie verzamelen over het voertuig. Mensen willen niks miskopen, dus is het fijn dat alles erbij staat bij de advertentie. Je moet ook op de hoogte zijn van het bekijken van de reacties op jouw advertentie, maar dat duurt wel even voordat je reactie krijgt. Naar paar maanden lukt het wel goed met het verkopen van jouw sloopauto.

Auto verkopen aan autosloperij

Auto verkopen bij de autosloperij biedt best wel voordeel want je krijgt een vrijwaring code in je handen en je krijgt er een vergoeding van. Een vrijwaring code is een code wat ervoor zorgt dat jij geen belasting meer hoeft te betalen voor verzekering en belasting en dat is erg fijn natuurlijk. Je levert natuurlijk een sloopauto in, dus is het niet heel gek als jij ziet dat het niet heel veel geld is wat je ervoor terug krijgt. Er zijn, maar paar autosloperijen die ophaalservice bieden en dat is iets heel fijns door een ophaalservice hoef jij jou eigen auto niet zelf te vervoeren naar de autosloperij, maar zorgt de ophaalservice daarvoor. Er zijn maar paar bedrijven die doen aan 24 uur service dat houdt in dat jouw auto binnen 1 dag al weg is bij jou en dat is natuurlijk fijn.