Importeer je eigen auto

Als je een nieuwe auto wil kopen dan zijn er veel bedrijven die je kunnen helpen. Steeds meer mensen kiezen er echter voor om een auto in het buitenland aan te schaffen wat nog een stuk voordeliger is. Omdat er in het buitenland veel meer auto’s en ook motors te koop staan kunt u profiteren van een uitgebreid aanbod en een lage prijs. Een auto importeren uit België is het meest gekozen omdat dit eenvoudig is, de afstand is namelijk minimaal waardoor de auto er ook snel is.

De voordelen van importeren?

Het importeren van auto’s biedt een paar voordelen voor u als consument. Het grootste voordeel is natuurlijk de prijs. Hoewel het auto importeren zelf ook geld kost bespaart u weer flink op de prijs van de auto zelf waardoor het prima uit kan. Een ander voordeel is dat  het aanbod in het buitenland veel uitgebreider is, hierdoor kunt u altijd een auto naar uw wensen vinden. Naast auto’s kunt u dit ook toepassen om een camper of een motor importeren bijvoorbeeld.

Kost dat dan niets?

Ja, uiteraard zitten er wel kosten verbonden aan het importeren van een auto, denk bijvoorbeeld aan de welbekende import belasting die we in Nederland kennen. Daarnaast gaat er ook vrij veel tijd zitten in het zoeken naar de juiste auto en het regelen van al het papierwerk. Als u gebruik maakt van de diensten van Easy Import heeft u hier helemaal geen last van, u wordt helemaal ontzorgd. U kunt simpelweg aangeven welke auto u wenst en aan welke eisen deze moet voldoen. Onze specialisten gaan vervolgens op zoek naar de gewenste auto en importeren deze voor u! Het hele proces klinkt misschien uitgebreid maar het hoeft helemaal niet lang te duren, binnen een week kunt u uw nieuwe auto al in huis hebben.