Mijn hobby motorrijden

Motorrijden is een ontzettend leuke, maar ook dure hobby. Naast de aanschaf van een motor moet je ook denken aan onderhoud, een goed slot, motorkleding, motorschoenen of motorlaarzen en een helm. Verder kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Handige bagagetassen, bluetooth systemen, verwarmde handvaten, het is er allemaal! De meeste spullen heb ik al maar mijn huidige motorlaarzen zijn op dit moment echt aan vervanging toe.

 

Nieuwe motorlaarzen

Online ben ik dan ook op zoek gegaan naar een nieuw paar. Ik bestel vaker bij Motorkledingcenter, omdat ze een groot assortiment online hebben en ik een hekel heb aan winkelen. Wat ik prettig vind is dat de verzending gratis is vanaf 75 euro en je altijd binnen 14 dagen kunt retourneren. Ik kan daarom de motorlaarzen bestellen en ze thuis rustig passen. Ik ben dit keer gegaan voor Alpinestars Web Gore-Tex motorlaarzen. De motorlaarzen zijn volledig CE-gecertificeerd en kunnen tijdens alle weersomstandigheden worden gedragen. De laarzen zijn 100% waterdicht en de laarzen zijn van topkwaliteit en hiermee erg sterk.

art 9

Ik heb de motorlaarzen deze week binnen gekregen en ze zitten super lekker. Erg stevig maar ook comfortabel. Ik blijf fan van de webshop van Motorkledingcenter. Ze hebben zo veel handige spullen. Ben je ook motorfanaat? Dan adviseer ik je de facebookpagina te volgen. Hier krijg je veel handige tips en tricks, kun je meedoen aan winacties en zie je filmpjes met reviews over producten.  Dit weekend ga ik met mijn nieuwe Alpinestars motorlaarzen de weg op naar Zeeland. Ga jij nog wat leuks doen?