Mini te koop tegen een zeer betaalbare prijs

Mini te koop

Op zoek naar een adres waar een Mini te koop staat, ben ik bij Cars by Lex uitgekomen. Dit bedrijf heeft Mini te koopmeerdere modellen in de showroom staan. Het ene model is nog mooier en luxer dan het andere model. Vooral de nieuwere modellen hebben zeer luxe snufjes zoals, full Led koplamp verlichting, navigatie, Mini logo projectie en performance control. De auto’s die je bij deze garage koopt, zijn helemaal rijklaar gemaakt. Inclusief Nederlands kenteken, luxe kentekenplaten en indien nodig een nieuwe APK-keuring. Zodra je tot aankoop overgaat, verzorgen zij de rest, zodat je snel de weg ermee op kan gaan. 

Deze garage verkoopt niet alleen auto’s, zij kunnen jou ook helpen als jij een Cooper wilt verkopen. Door hun uitgebreide netwerk hebben zij veel vaste klanten.

Weet jij waar een Mini te koop staat?

Mini te koopAl een tijd was ik op zoek naar een goed adres waar een Mini te koop staat. Meerdere garages was ik al langs geweest. Daar verkochten zij wel dit merk, maar die waren meer rijp voor de sloop dan dat je hiermee de weg op kon. Ondertussen was ik bij het bedrijf van Cars by Lex terecht gekomen. Wat een verschil van showroom. Alle wagens die hier stonden waren om door een ringetje te halen. Zo mooi en allemaal unieke modellen. Ook de klassieke modellen kon je hier vinden. Meteen moest ik aan vroeger denken toen ik in zo een model aan het rijden was. De wagen was klein, maar hebben genoeg ruimte om daar grote afstanden mee te rijden of zelfs mee op vakantie te gaan. 

Tegenwoordig zijn het de luxere uitvoeringen die mijn hart hebben gestolen. Vooral de modellen in de vorm van een cabrio, zijn geweldig. Ben jij ook op zoek naar zo een model, of wil jij er eentje verkopen, kijk dan eens bij Cars by Lex.