Onderhoud van de auto

nieuwe distributieriem

Een auto moet goed onderhouden worden, wil je hier lang mee kunnen rijden. Elk jaar is het verplicht om deze te laten keuren, de wel geheten APK-keuring. Je dient ervoor te zorgen dat je veilig de weg op kan en daarom is zo een jaarlijkse keuring erg belangrijk. Zo kan een nieuwe distributieriem er ook voor zorgen dat de motor van een auto langer mee gaat. Wanneer deze knapt ben je verder van huis en daarom is het onderhouden van de auto zo belangrijk. Niet alle wagens zijn voorzien van een distributieriem, maar van een ketting. Deze ketting is duurzamer en gaat langer mee.

nieuwe distributieriem

Naar de garage

Wanneer er rare geluiden onder jouw motorkap vandaan komen is het verstandig om hier niet te lang mee te blijven rondrijden. Maak snel een afspraak bij CarProf. Vooral wanneer er piepende geluiden onder de motorkap vandaan komen kan het een teken zijn dat er een nieuwe distributieriem geplaatst moet worden. Bij CarProf monteren zij met de uiterste zorg een nieuwe riem.  Hier werken alleen maar monteurs die hun vak verstaan. Zij zijn erg vakbekwaam doordat zij diverse specialistische opleidingen hebben gevolgd. 

Dit bedrijf zit door heel Nederland en zeker ook in jouw omgeving. Online is het mogelijk om op postcode of plaats te zoeken naar de dichtstbijzijnde CarProf garage in de buurt.