Perfect voor dagelijks gebruik

E-Chopper motor

Ben je ook klaar met die drukte in de ochtend en namiddag als je met auto door de stad heen moet? Dan is een E-Chopper echt iets voor jou, je springt op je chopper en rijd lachend op weg naar je bestemming zonder in de file te moeten staan. Natuurlijk val je ook op omdat flitsende kleuren hebt gekozen voor je chopper, met de gele kleur val je bijvoorbeeld altijd op. De stoere grote ronde lamp aan de voorkant, in combinatie met de brede banden maken de chopper uniek.

Veilig en betrouwbaar

De E-Chopper van Spyder Wheelz ziet er niet alleen erg leuk uit, omdat deze is gekeurd door het RDW weet je zeker dat je een veilige chopper hebt. De snellader zorgt ervoor dat in een mum van tijd je weer rond kunt rijden, natuurlijk beschikt de chopper ook over een anti diefstal alarm om ervoor te zorgen dat die altijd veilig buiten kan staan. Handig is ook de houder voor je smartphone als je met vrienden een leuke rit wilt maken, op deze manier ben je nooit de weg kwijt.

Overzichtelijk display

Het digitale display op het stuur waar je alles af kunt lezen is in kleur uitgevoerd, zo kun je zien hoeveel km je gereden hebt en wat de status is van de batterij. Ook als de verlichting aan is wordt dit gemeld op het display, mocht er onverhoopt een storing zijn dan zie je dit eenvoudig terug op het scherm. Het heerlijke brede zadel geeft je een comfortabel gevoel als je langere ritten maakt, of je staat even stil bij een stoplicht.

E-Chopper