Professionele Garage Terneuzen

Uiteraard is het zoeken naar een geschikte garage Terneuzen en omstreken erg belangrijk. Je zit er denk ik niet op te wachten dat je iedere maand een garage moet gaan zoeken omdat het werk aan je auto niet goed wordt uitgevoerd. Ikzelf was namelijk ook op zoek naar een garage waar ik mijn auto voor onderhoud kan zetten om het vervolgens weer op te halen. Helaas kon ik het in de stad maar niet vinden waardoor ik het hoopte via internet wel te vinden. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen bij Garage Axel.

header_exterior-1120x400

Uiteraard is alles wat je op het internet ziet prachtig en leuk, dit wilde ik dan ook met mijn eigen ogen bekijken. Door in de auto te stappen en naar hun te rijden konden ze gelijk naar de auto kijken. De auto maakt namelijk een raar geluidje waar ik me niet bepaald prettig bij voel. Door dit aan hun te vertellen hoopte ik van harte dat ze het probleem konden opsporen om het te verhelpen. Garage Terneuzen heeft het voor mekaar gekregen om binnen enkele minuten het probleem te vinden! Door mij een kop koffie aan te bieden konden ze het binnen enkele minuten oplossen. Dit was dan ook de doorslag voor mij om te zeggen dat deze garage wel degelijk weet hoe dat de vork in de steel zit.

foto-werkplaats