Tip voor Pega boottrailers

Pega boottrailers staan garant voor veel jaren rij- en vaarplezier. Het programma van Pega boottrailers bestaat in de basis uit 3 uitvoeringen. De economy, comfort en de exclusieve lijn. Wanneer het te besteden budget belangrijk wordt dan het comfort komt Pega tegemoet met de Euroliner en de V-liner. Naast deze uitvoeringen produceert Pega voor de professionele markt met de specifieke eisen en wensen van Multiliner. De gehele watersportbranche wordt met Pega voorzien met deze 6 productielijnen

Ko van den Berg

Het bedrijf Ko van Berg is in Utrecht en omgeving de dealer die graag klaar staat voor een adviesgesprek. Dit gesprek kan gaan over een Pega boottrailer maar ook over andere trailers die zij aanbieden. Het merk Pega heeft een zeer ruim aanbod wat verwarring kan brengen op het gebied van het vinden van de juiste trailer. De ervaren verkoopadviseurs helpen jou graag verder om tot de juiste keuzes te komen om zo de boottrailer te vinden waar jij naar op zoek bent. 

Hoge kwaliteitseisen 

Pega heeft een graag zeer ruim aanbod verschillende modellen in verschillende kwaliteitseisen. Hierdoor kunnen zij de gehele watersportmarkt voorzien van de boottrailer voor elk type boot. In de loop van de jaren hebben zij erg veel ervaring en kennis opgedaan waarbij zij precies weten wat bijvoorbeeld zout water doet met een boottrailer. Door middel van een aantal aanpassingen kan je de levensduur van jouw Pega boottrailer aanzienlijk verlengen. Denk hierbij aan RVS lagers, door middel van deze afdichting zal onveilige slijtage en het vastlopen van het lagerwerk voorkomen worden.