Vele zijn hier al klant, namelijk bij Autoschade Gouda van Direkt

Autoschade GoudaOmdat ik laatst een nieuwe auto heb aangeschaft ben ik online op zoek gegaan naar een betrouwbare garage. Dit niet alleen voor autoschade Gouda, in deze regio woon ik namelijk. Ook was ik op zoek naar een garage waar ik jaarlijks de APK kon doen. Ik heb namelijk verhalen gehoord dat sommige autobedrijven dit niet uitvoerig doen. Wanneer je dan enkele maanden later ineens schade hebt, kost dit natuurlijk veel geld. Ook is het al eens voorgekomen bij een vriend van mij dat hij teveel moest betalen voor een simpele reparatie. Hij begon te twijfelen toen hij elders andere prijzen zag. Dit was overigens niet bij Autoschade Direkt. Om mijn blog positief te houden zal ik die garage maar niet noemen. Die vriend van mij is inmiddels ook een tevreden klant bij dezelfde garage als ik.

De prijzen zijn hier wel eerlijk

autoschade direkt

Wanneer je zelf naar autoschade-direkt.nl gaat zul je zien dat Autoschade Gouda Direkt echt goedkoop is. Ikzelf heb namelijk een klein onderzoek gedaan en het viel mij op dat ze stukken goedkoper zijn als andere. Verder staat persoonlijk service ook hoog in het vandaal bij deze garage. Dat merk je meteen wanneer je bijvoorbeeld bij hun op locatie bent. Omdat ik hier nu al tweemaal ben geweest kan ik zeggen dat hun een echte aanrader zijn. Vooral ook omdat je het gevoel krijgt dat zij jou zien als partner in plaats van een ‘nummertje’.

garantieIk heb deze firma dan ook al aan meerdere mensen binnen mijn netwerk aangeraden. Zij zijn hier ook allemaal lovend over. Is fijn om dit soort bedrijven als tip mee te geven aan mensen. Wanneer zij dit dan ook bevestigen weet je dat het goed zit.