Voor goede service gaat u naar occasions Oss!

occasions Oss

Op zoek naar een nieuwe auto?  Dan bent u bij occasions Oss aan het juiste adres! Zo hebben ze bij occasions Oss een ruime voorraad van auto’s in verschillende prijsklassen, types en vormen. De auto’s zijn mooi en goed onderhouden, deze auto’s zijn ook op kilometerstand (NAP) gecontroleerd.

occasions Oss

Mocht er bijvoorbeeld geen auto in de voorraad staan die niet tussen uw wensen staat, dan kunt u dit gerust doorgeven aan occasions Oss.Ze zullen dan op zoek gaan naar auto’s dat wel in het rijtje past. Zo houden ze u ook op de hoogte wanneer ze een auto op voorraad hebben die aan de wensen voldoet. Daarnaast kan het zo zijn dat u niet lang hoeft te wachten. Occasions Oss heeft namelijk goede connecties met autobedrijven die al langere tijd partner zijn van hun. DIt zijn betrouwbare partners, die veel verstand hebben van auto’s.

Specialiteit

Het autobedrijf is een zeer gespecialiseerd bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het verkopen en inkopen van auto’s. Zo verkopen ze ook auto’s aan exporteurs, dat doen ze door middel van de regels binnen Nederland.

Informatie

Wilt u meer informatie over de auto’s of het bedrijf zelf? Dan is dit mogelijk om op werkdagen tussen 09:00 uur en 18:00 uur contact op te nemen of langs te komen. Op zaterdagen zijn ze geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

 

Ook is het mogelijk afspraken te  maken via het telefoonnummer 06-46227984 of 06-23076033. Of u kunt ze e-mailen op info@overmeerautos.nl.