Waarom valet parking een uitkomst is voor jou

Een aantal weken op vakantie gaan met het vliegtuig is natuurlijk heerlijk, maar waar laat je je auto? Je kunt parkeren bij Schiphol of proberen zonder auto naar het vliegveld te gaan. Dat laatste is soms geen optie. Dan kan valet parking bij Schiphol een uitkomst voor je zijn. Je auto kan worden geparkeerd voor de duur van jouw vakantie en wordt bij aankomst op Schiphol voor je klaargezet. Hieronder lees je de redenen voor het kiezen voor valet parking van Ducth Parking Service.

Heel snel weer onderweg

Voor vertrek kun je je auto inleveren. De auto wordt dan op een afgesloten terrein geparkeerd. Na de vakantie bij aankomst op Schiphol bel even op en vertel je dat je bent aangekomen. Binnen 15 minuten staat je auto klaar bij de vertrekhal en kun je beginnen aan de reis naar huis. Dat is erg fijn na een lange vlucht.

Goedkoper dan parkeren bij Schiphol

Het valet parkeren bij Dutch Parking Service is tot wel 50% goedkoper dan het lang parkeren bij Schiphol. Dat bespaart een hoop geld dat je op vakantie lekker kunt uitgeven.

Zorgeloos genieten van je reis

Als je auto veilig geparkeerd staat kun jij zorgeloos genieten van je vakantie. Je auto is veilig en staat bij aankomst voor je klaar om te vertrekken. Ideaal voor mensen met een druk leven.