Wilt u een scootmobiel kopen?

Een scootmobiel kopen was een idee dat steeds door mijn hoofd ging. Heel graag wilde ik weer overal heen kunnen, maar ik wilde ook heel graag alles lopend kunnen doen. Mijn dochter noemde mij een eigenwijs persoon. Op mijn vijfenzeventigste jaar moest ik er misschien dan toch aan geloven om een hulpmiddel te gebruiken, om mij overal heen te brengen. Om mij te verdiepen in de soorten scootmobiels zijn wij informatie gaan rondvragen aan kennissen die er al één hebben. Deze kennissen raden mij een bedrijf aan die goed bekend stond om deze voertuigen. Dit bedrijf was: Scootmobiel Vitaal te Houten.

solution_40

Proefrit in jouw eigen omgeving

Via de website van dit bedrijf heeft mijn dochter een brochure aangevraagd van de vervoersmiddelen. Zo konden wij goed de verschillende soorten en opties bekijken. Zelf zaten wij te denken om een vaste scootmobiel te kopen. Omdat wij zeker wilden weten of wij de goede keuze hadden gemaakt wilden wij graag een advies van één van de adviseurs van deze onderneming. Telefonisch hebben wij met één van de medewerkers een afspraak gemaakt voor een proefrit bij mij thuis. Het vervoersmiddel werd gedemonstreerd door de adviseur en ik heb het daarna zelf uitgeprobeerd. Het beviel me erg goed en had het rijden snel onder de knie. Dit vervoersmiddel hebben wij dan ook gekocht.