Zoeken naar een autogarage in Emmeloord

Omdat mijn wagen gerepareerd moest worden, ben ik gaan zoeken naar een autogarage in Emmeloord. Natuurlijk weet ik dat er heel wat te vinden is in deze stad, maar ik wil natuurlijk een betrouwbare bedrijf hebben Die mijn bolide met een hoge kwaliteit kan repareren. Daarom kwam ik terecht bij het bedrijf Durree. Hier kwam ik terecht omdat mijn buurman en vrouw al jaren bij deze onderneming komt en er vol lof over spreken, dat ik er niet onderuit kan om hier niet naar toe te gaan. Daarom maakte ik een afspraak met dit bedrijf om mijn wagen goed na te laten kijken en te maken.

autogarage Emmeloord

Zeer enthousiast over de geweldige service van dit bedrijf

Op de dag van mijn afspraak met de autogarage in Emmeloord werd ik vriendelijk geholpen door een van de medewerkers van Durree. Zo vertelde ik dat mijn auto gerepareerd moest worden en voor de rest even nagekeken worden. De medewerker zal mij bellen als er iets bijzonder zou zijn met mijn wagen. Dit heeft die dan ook netjes gedaan en kreeg ook de kosten te horen van de reparatie. Deze kosten viel mij honderd procent mee en mijn bolide was ook nog eens snel klaar. een super service al zeg ik het zelf.