Ben jij opzoek naar een heftafel?

Ben jij als hobbyist opzoek naar een heftafel voor onderhoud aan bijvoorbeeld jouw motorfiets? Of wil je simpelweg weten welke mogelijkheden er zijn op dit gebied? In beide gevallen ben je in dit artikel op de juiste plek! In dit artikel vertellen we je wat een heftafel is en welke soorten er beschikbaar zijn. Verder zullen we in dit artikel gaan verduidelijken wat de voor- en nadelen zijn van dit product. Tot slot gaan we je vertellen waar je een heftafel zou kunnen aanschaffen. Kun jij niet langer wachten om meer informatie op te doen rondom dit onderwerp? Lees dan snel verder in dit artikel en kom er achter wat deze tafel voor jou kan betekenen.

Wat is een heftafel?

Misschien ben je als eigenaar van een bedrijf al voor een langere tijd opzoek naar een passende heftafel voor in jouw garage. Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet weet wat dit product precies is. Een heftafel is een grote krik die in hoogte verstelbaar is, waardoor je gemakkelijk een product op de juiste hoogte kunt brengen. Voorheen werden motorfietsen of dergelijke voertuigen gewoon op de grond gezet, waarop vervolgens met gebogen rug gewerkt werd aan een voertuig. Tegenwoordig weten we dat werken met een gebogen rug kan zorgen voor meerdere gezondheidsklachten. Om deze klachten te voorkomen is een eenvoudige oplossing bedacht: het implementeren van een verstelbare tafel. Feitelijk kun je een heftafel zien als een grote krik waarop een compleet voertuig kan staan, zodat het onderhoud makkelijker zal verlopen. Als deze tafels daarnaast ook nog worden voorzien van een paar wielen, is deze gemakkelijk door de gehele garage te verplaatsen. Het verplaatsen van producten zorgt voor overzicht en creëert ruimte op plekken waar dit nodig is. Nu vraag je je misschien af hoeveel kilogram een desbetreffende tafel dan kan heffen. Het draaggewicht van een tafel kan oplopen tot wel 1000 kilogram. Het bovenblad van dit product is breed van formaat, waardoor met gemak een motorvoertuig kan worden omhoog gebracht. Iedere tafel die wordt geproduceerd is voorzien van een CE-keurmerk, voldoet aan alle vastgestelde eisen en kan intensief worden ingezet. Bovenop de standaard opties van deze tafel kunt u kiezen voor een aantal extra opties. Om een beeld te geven van deze eventuele opties, gaan we deze hieronder voor je opsommen:

  • Voetbediening
  • Opstaande rand
  • Draaikrans
  • Rollenbaan

Zoals je ziet levert de aanschaf van dit product meerder voordelen op. Ben jij van plan een tafel te kopen? Het is nooit verkeerd je verder in een product te verdiepen voordat je de aanschaf regelt. In de volgende alinea gaan we je vertellen waar je met eventuele vragen terecht kunt en waar je verdere informatie kunt vinden.

Waar koop ik een heftafel?

Een heftafel is te koop op de website www.intramatgroup.nl. Op deze website is een groot aanbod aan tafels te vinden. Ook staat het professionele team voor je klaar om al je vragen rondom dit product te beantwoorden en zullen zij een passend advies geven voordat je een product in huis haalt. Kun jij niet langer wachten en wil je een product in huis halen? Surf dan snel naar de website. Het team van intramatgroup staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van een keuze. Het aanbod is groot en je wilt er niet na een paar dagen achter komen dat je het verkeerde product hebt aangeschaft. Veel succes bij de aankoop van dit product!