BMW 3 serie velgen zijn speciaal voor jouw auto ontworpen

Velgen bestaan in alle maten en kleuren. Uiteraard is het belangrijk dat jouw velgen passen op de auto. BMW 3 serie velgen zijn speciaal ontworpen om op jouw BMW 3 series te passen, of je nu met een Berline of met een Gran Touring versie rijdt. Het mooie logo dat erin verwerkt zit geeft net dat extra tikkeltje uitstraling!

Passen is niet genoeg…

Denk erom dat het hele plaatje moet kloppen. Het is niet omdat je volgens de magazines de velgen voor jouw auto kan gebruiken dat ze ook werkelijk goed staan. Velgen van de auto zijn als sokken bij de mens. Wanneer de sokken compleet de verkeerde kleur hebben, lijkt je hele outfit niet zoals het zou moeten! Zo kan je moeilijk normale standaard velgen op een M3 plaatsen bijvoorbeeld. Kies velgen die karakter hebben. Kies iets stoer dat zowel qua kleur als qua vorm bij jouw BMW past. Je garagehouder kan je zeker helpen met het kiezen van jouw velgen! Of je kan eens proberen om met een simulator jouw wagen samen te stellen. Bekijk rustig de verschillende modellen en kies er jouw favoriet uit. Indien je een echte fanaat bent, zou je ook meerdere soorten kunnen nemen, en af en toe eens wisselen.

Originele BMW 3 serie velgen voor kwaliteit

Wanneer je de originele BMW 3 serie velgen koopt, kan je op je 2 oren slapen. Ze zijn ontwormen om heel lang mee te gaan. BMW ontwerpt de velgen zo, zodat ze uiterst degelijk zijn en zeer hard wat betreft het materiaal. Een extra coating moet ervoor zorgen dat krassen zo min mogelijk voorkomen. Bovendien zijn de velgen eenvoudig te reinigen door hun gladde oppervlak. Een extra spray om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen, kan je bij je concessiehouder zeker vinden. Vergeet niet dat kwalitatief materiaal langer mee kan gaan! En dus proportioneel met de tijd minder kost…