E-chopper het perfecte vervoermiddel voor een leuk uitje

e-chopper

Wie op zoek is naar een teamuitje of bijvoorbeeld een uitje met de familie, kan het huren van een e-chopper overwegen. Een e-chopper biedt verschillende voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld het huren van een brommer of een fiets. Zo is dit vervoermiddel comfortabeler dan de fiets en daarnaast geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. Voor ouderen kan een fietstocht net iets te zwaar zijn! Doordat de e-chopper volledig elektrisch werkt, wordt het milieu minimaal belast bij het gebruik van dit vervoermiddel. Het maakt de e-chopper geschikter dan bijvoorbeeld de brommer.  

Voorwaarden voor het huren van een e-chopper 

e-chopper

Het huren van een e-chopper is alleen mogelijk voor personen van 16 jaar of ouder. Daarbij moet iedereen die de e-chopper bestuurt in het bezit zijn van een brommercertificaat of een rijbewijs. Helaas is het niet mogelijk om achterop te gaan zitten bij een e-chopper. Personen zonder rijbewijs of bijvoorbeeld kinderen kunnen hierdoor niet meer tijdens het uitje. Het maakt dat de e-chopper voornamelijk interessant bij bedrijfsuitjes en families met oudere kinderen.  

Omgeving verkennen op een e-chopper 

e-chopper

De e-chopper is zeer geschikt voor het verkennen van de omgeving. Vaak raadt men aan de e-chopper te gebruiken bij ritten van maximaal 50 kilometer. Het vervoermiddel gaat circa 25 kilometer per uur, waardoor langere ritten al snel te lang kunnen duren. Zoek op internet naar een verhuurder van deze vervoermiddelen in de buurt van de route die jij af wilt leggen. Houd er rekening mee, dat je de e-chopper bij veel van deze bedrijven vooraf moet reserveren.