Ga een camper huren in Veldhoven

camper huren Veldhoven

Wil jij een keer een leuke vakantie hebben, ga dan een camper huren in Veldhoven. Afgelopen zomer was het de tweede keer dat wij met deze wagen op pad zijn geweest. Het leuke is dat je overal heen kan rijden en pas op het laatste moment een plek kan zoeken om te overnachten. Per slot hoef je niet in een hotel, want je hebt je bed en alle andere faciliteiten mee in deze wagen.

Afgelopen zomer hebben wij een week dit mobiele huis gehuurd. Dit is mogelijk bij Van Acht Campers. Hier staan meerdere wagens te huur, waaruit je een keuze kan maken. Per week betaal je de huur en dat is niet duur hier.

camper huren Veldhoven

Lekker er even tussen uit door een camper huren in Brabant

Omdat wij het fijn vinden om op pad te gaan, zonder hiervoor een einddoel voor ogen te hebben, huren wij regelmatig een huis op wielen. Voordeel is dat je alles bij de hand hebt, wanneer jij op pad bent. Van een kookgelegenheid, een slaapplaats en zelfs een toilet. Wanneer wij op reis gaan nemen wij altijd onze fietsen mee. Dan hoeven wij niet met deze wagen te rijden, maar kunnen al fietsend de omgeving verkennen. Zeker handig wanneer je in de buurt van een drukke stad bent. Met een fiets ben je sneller in het centrum dan met deze grote wagen. Wil jij meer weten over deze campers, neem dan contact op met Van Acht Campers.