Ga jij deze zomer aan de slag met een caferacer?

De zomer komt langzaam weer in zicht. De perfecte tijd van het jaar om met je motor of cabrio op pad te gaan. Wil je dit jaar echt wat anders doen? Dan is een caferacer bouwen een goed idee. Alle benodigde materialen en onderdelen kun je bij Caferacerwebshop bestellen. Als je in de zomer met je zelfgebouwde caferacer wilt touren, dan kun je er nu alvast mee aan de slag. Hieronder alvast wat basisinformatie voor de toekomstige caferacer liefhebber.

Tips voor de gashendels van je caferacer

Gashendels zijn essentiële onderdelen van een caferacer. Je kunt geschikte Gashendels kopen bij Caferacerwebshop. Gashendels zorgen ervoor dat je veilig op je motor rijdt. Je houdt met deze hendels controle en grip over je voertuig. Erg belangrijke onderdelen dus! Als je op je motor rijdt maak je intensief gebruik van je gashendels. Deze zullen dan ook sneller slijten dan andere onderdelen. Het is dus slim om te investeren in hendels van goede kwaliteit. Dan gaan ze lang mee en hoef je ze niet in korte tijd te vervangen.

Kies je motor knipperlichten

Voor de motor knipperlichten geldt hetzelfde als voor de gashendels. Het aanbod is enorm! Er zijn knipperlichten verkrijgbaar in alle soorten, maten, vormen en kleuren. Je vindt dus altijd wat je zoekt! Knipperlichten zijn bovendien erg bepalend voor de looks van je caferacer. Veel caferacer bouwers vinden het leuk om hun toekomstige motor er precies zo uit te laten zien als zij willen. Op die manier wordt het een heel persoonlijk voertuig. De keuze voor een bepaald soort knipperlichten kan erg bijdragen aan hoe jij wil dat je caferacer eruit ziet. Het is dan ook een leuke zoektocht om precies de knipperlichten te vinden die jij wil hebben.

Ook niet onbelangrijk, het geluid van je caféracer

Het geluid van een motorfiets doet het hart van een motorliefhebber harder kloppen. Er zit helaas wel een grens aan het aantal decibel wat je motor qua geluid uit mag stoten. De db killer van Caferacerwebshop helpt om het geluid van je caferacer binnen de toegestane geluidseisen te houden. Je wil immers het geld dat je liever besteed aan die nieuwe knipperlichten, niet opeens kwijt zijn aan bekeuringen. En geen zorgen: een db killer zorgt er niet voor dat je caferacer geen geluid meer maakt. Voor veel motorrijders is het geluid van hun optrekkende motor namelijk een essentieel onderdeel van de beleving.