Gezocht op brandstoffilters boot

logoWelkom allemaal. Zoals jullie weten deel ik al mijn ervaringen met jullie. Vorige week heb ik weer wat meegemaakt en dat wil ik graag met jullie delen. Dit keer ging het om mijn boot. Ik had ergens gelezen dat het van belang is om een filter aan te schaffen. Het is slecht voor je motor als je slechte brandstof hebt. Een filter zorgt er dan voor dat de bacteriën niet in de motor komen. Ik ben toen gaan kijken op Google onder brandstoffilters boot. Ik kwam toen uit bij http://cleandieselfuel.com/. Het bedrijf had zowel magnetische als normale brandstoffilters voor een boot. Wat betreft de kosten viel het reuze mee. Ze waren namelijk erg voordelig en als je het vergelijkt met andere bedrijven al helemaal.

Echt een aanrader. brandstoffilters boot

Op de website had je de mogelijkheid om online te bestellen. Ik heb daar uiteraard gebruik van gemaakt. In totaal heb ik maar twee dagen hoeven wachten op mijn bestelling. Dat vind ik erg netjes! De filter functioneert ook perfect. Je kan zien dat hij veel opvangt wat normaal gesproken in de motor zou komen. Het is daarom ook echt een aanrader om er een te kopen. Ze zijn erg voordelig. Je kan beter een filter kopen dan een nieuwe motor.