Hoe werken fietsversnellingen?

Wat heeft het voor zin om zoveel versnellingen tot je beschikking te hebben zonder ze te gebruiken? Het is niet zo cool moet ik zeggen. Versnellingen zijn mooi en ze zitten op je fiets om het rijden gemakkelijker te maken. Schakelen op normale fietsen is zo leuk. Een speed pedelac verkopen wordt gedaan door sommige old-school mensen verkopen die  voor hen zijn gekocht om een ​​normale fiets te krijgen vanwege de versnellingen. Het wisselen van versnellingen geeft hen zoveel rijplezier. Je mist echt het plezier als je niet weet hoe je op de juiste manier moet schakelen. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken hoe uitrusting werkt. Gear inches-versnellingen converteert typisch uw input bij de cranks naar een output van uw wiel.

Versnellingsmeters op je fiets

Hoe snel je trapt, wordt achter in je stuur omgezet in verschillende snelheden, afhankelijk van of je in een lage of hoge versnelling staat. Versnellings Inches zijn afhankelijk van hoe uw fiets beweegt bij elke slag die u trapt. Gear inches kunnen u categorisch vertellen hoe gemakkelijk of hard uw versnellingen zijn, de inches variëren van 20 inch tot 70 inch. Als je uitrusting gemakkelijk is, betekent dit dat het 20 inch is, en als het medium is, is het tussen de 20 en 70 inch. Als de versnelling zo hard is, zal de inch waarschijnlijk 100 zijn. Blijkbaar hebben de meeste fietsverkopers geen idee over deze dingen, en om eerlijk te zijn lijkt het raketwetenschap en in alle eerlijkheid hoeven ze het niet echt te weten , maar jij bent de rijder die je fiets door en door moet kennen.

Welk versnellingsbereik is uw fiets?

Het is eigenlijk het percentage dat het totale bereik van het versnellingssysteem beschrijft. Dus in wiskundige termen is een bereik van 300% (300 procent) een verhouding van 3:1. Als u in de hoogste versnelling trapt, beweegt u meer sneller dan wanneer u in de lagere versnelling trapt. Als je geen fan bent van rekenen of je niet alleen geeft om wat wat doet, kun je gewoon voor een elektrische fiets gaan, de verkopers zullen je hoogstwaarschijnlijk een speed pedelac verkopen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het versnellingsbereik van uw fiets. Ze zijn meestal geavanceerd en ze zijn gemaakt voor snelheid en gemak met minimale inspanningen. De versnellingssystemen van een elektrische fiets zijn automatisch en goed ontworpen.