Je wilt een tweedehands auto?

Je wilt graag een andere auto of misschien je eerste auto, maar je wilt niet zoveel geld besteden dan wanneer je een nieuwe koopt. Dan is een tweedehands auto een goed alternatief wil je er een van net een paar jaar oud of toch een wat oudere auto, er is voor ieder wat wils te vinden. Of je nu een grote gezinsauto zoekt, een nog grotere SUV, een cabrio of een kleine compacte wagen voor het rondje om de kerk, er is genoeg te vinden. Koop je liever bij een particulier, wat als voordeel heeft dat de prijs vaak lager ligt dan bij een garage, dan heb je als nadeel dat je geen garantie op je gekochte auto hebt. Koop je daarom toch liever bij een garage met een grote showroom en met als voordeel een ruim aanbod, alles onder een dak en vanaf €4500 vaak garantie op het voertuig? Ook hier is dan wel een nadeel te vinden en dat is het pand zelf. Een showroom met personeel kost geld en veel geld ook, de prijs van de tweedehands auto’s is dan ook vaak hoger dan bij een particulier en dus betaald de consument hier de rekening van.

Online een auto kopen kan dat?

Jazeker nu kun je ook online een tweedehands auto kopen, lekker vanuit huis zonder de deur uit te hoeven. Net als je een spijkerbroek koopt, koop je met hetzelfde gemak een occasion. Bevalt die toch niet, dan kost het niks, je mag zelfs 14 dagen proefrijden.

Is dat wel betrouwbaar?

Ook hierop is het antwoord: ja. Bij Bynco zit je gegarandeerd goed voor de aanschaf van een tweedehands auto. Een van de vele voordelen van Bynco is dat ze geen fysieke garage hebben en zo een scherpe prijs bieden simpelweg omdat er geen hoge kosten van een pand zijn. Wat je dus als consument ook niet hoeft te betalen.