Kies een goed parkeerbord

Heb je een parkeerbord nodig om buiten je bedrijf op te hangen? Dan kun je dit bord ook online bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een bord met een standaardtekst maar het is ook mogelijk een bord te laten maken op maat.

Wat staat er op een parkeerbord?

Een parkeerbord dat je bestelt bij Parkeerbord.nl kan van tal van opdrukken voorzien worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een bord met het logo of de naam van je bedrijf maar ook borden met Gereserveerd of Directie voor de parkeerplaats worden vaak gekocht. Dit zijn slechts een paar voorbeelden want voor alles wat mogelijk is kijk je het beste eerst even op de website.

Kenmerken van een parkeerbord

De parkeerborden worden gemaakt van aluminium en gaan derhalve lang mee. Ze zijn voorzien van een dubbel omgezette rand waarmee het bord netjes is afgewerkt en er geen scherpe randjes aan zitten. Het bord kan in vier verschillende maten geleverd worden waarbij de maat 60×20 centimeter het meest gekozen wordt.

Bevestiging van een parkeerbord

Een parkeerbord kan bevestigd worden op een losse paal maar er zijn ook andere bevestigingsmanieren mogelijk. Zo kan het bord bevestigd worden aan een lantaarnpaal, aan een paal met behulp van beugels, aan de muur met muurbeugels of aan een hek met beugels die daar speciaal voor zijn. Als je het bord aan een paal wilt bevestigen kun je deze er meteen bij aanschaffen indien gewenst. De palen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, variërend van 1 tot 1,5 meter. Welke je kiest hangt af van je eigen voorkeur maar ook op welke hoogte je wilt dat het bord komt te hangen. Houd er altijd rekening mee dat de paal deels in de grond verdwijnt en het bord wel zichtbaar dient te blijven.