Leasen van tweedehands auto’s als goed alternatief

nieuwe distributieriem

Als je graag in voor een goede prijs in bijna nieuwe auto’s wilt rijden, dan is er een oplossing. Je kunt tegen een maandelijkse vergoeding een geschikte tweedehands auto leasen. Deze vergoeding is inclusief alle bijbehorende kosten, zoals reparaties en verzekeringen.

Je hoeft daarom als begunstigde van de operatie slechts voor twee dingen te zorgen: benzine (of energie, als het een elektrische auto is), en de betaling van de maandelijkse termijnen. Daarom is een gebruikte occasion leasen interessant in vergelijking met andere opties.

Voordelen tweedehands leasing

Als je overweegt om van auto te veranderen, is tweedehands leasing een optie waar je rekening mee moet houden. Een tweedehands auto huren heeft veel voordelen ten opzichte van het kopen van een eigen auto of het leasen van een nieuwe auto:

• Het grote voordeel is de prijs. Een tweedehandswagen huren is goedkoper dan een nieuwe kopen of een nieuwe wagen leasen.

• Een ander voordeel is de mechanische certificering. Deze is uitgevoerd door externe professionele experts die de goede staat en werking garanderen op het gebied van veiligheid en mechanische problemen.

• Wellicht zal jouw situatie op korte tot middellange termijn veranderen of wil je meerdere tweedehands auto’s testen. Je kunt dat doen met tweedehands autoleasing, zonder gedoe en zonder ingewikkelde procedures.

De beste huurauto voor de beste prijs

Tweedehands auto leasen is een prima optie om voor een lagere prijs een goede auto te krijgen. Als je een kwaliteitsvoertuig wilt, overweeg dan om er een voor lange tijd te leasen. Zodat je jezelf de moeite van een aankoop kunt besparen.

Afname van het aantal procedures

Bedrijven die een nieuwe of tweedehandswagen willen kopen, moeten een reeks administratieve en juridische procedures doorlopen. Ongetwijfeld kost dit soort procedures meestal veel tijd en geld.

Met het gebruik van tweedehands huren worden deze procedures vereenvoudigd, waardoor tijd en investeringen worden bespaard. Aangezien de bedrijven die deze service aanbieden een reeks faciliteiten aan hun gebruikers bieden. Autoleasing kan op lange termijn de perfecte optie voor bedrijven zijn. Als jouw bedrijf op zoek is naar een manier om efficiëntie en winstgevendheid te verbeteren zonder een grote investering te hoeven doen. 

Aarzel dus niet om deze manier van een voertuig aanschaffen als een optie voor uw bedrijf te overwegen. Zeker als je tijd en middelen wilt vrijmaken om je te concentreren op andere aspecten van jouw bedrijf.

Belastingvoordelen

Verhuurbedrijven bieden meestal een groot aantal automodellen om uit te kiezen, tegen verschillende prijzen. Als extra voordeel:   

• Is pechhulp inbegrepen.

• Kunnen zelfstandigen de maandelijkse huurprijs aftrekken van de personenbelasting (zolang de wagen gekoppeld is aan de activiteit die ze uitoefenen).

• Wordt leasing wordt niet op de balans van de onderneming vermeld en de vergoeding is aftrekbaar (zolang het gebruik van het voertuig verband houdt met de activiteit).

Als je denkt aan het leasen van een tweedehands auto, neem dan een kijkje op https://www.privateleaseused.nl/.