Leukste feitjes over limousines

Kom meer te weten over de limousine

Ben jij al jaren fan van bijzondere auto’s? Dan zul je de limousine een prachtige auto vinden. Wij hebben voor dit blog uitgezocht wat de langste, de duurste en de vreemdste limousines ooit zijn. Wil jij graag meer weten over limousines? Lees dan dit blog snel verder!

De langste limousine

Als eerst hebben wij onderzocht wat de langste limousine ooit is geweest. In het Guinness Book of Records staat dat de langste limousine ooit maar liefst 30,5 meter lang was! Even later is de limousine gerestaureerd, waardoor er nog een aantal centimeters bijkwamen. In totaal was de langste limousine ooit 30,538 meter.

De duurste limousine

De langste limousine was niet de duurste. De duurste limousine ooit gemaakt had een prijskaartje van meer dan een half miljoen euro. Het gaat om de Maybach S600 Pullman en is van het merk Mercedes-Benz. Dit voertuig ziet er prachtig uit en we snappen daarom ook het prijskaartje dat eraan hangt. Gelukkig kun je ook een mooie limousine huren voor een nette prijs!

De vreemdste limousine

De langste en de duurste limousine ooit zijn niet de vreemdste limousines. De vreemdste limousine is namelijk een combinatie van twee voertuigen. Wij hebben het over de Learmousine. Je leest het goed, dit is een combinatie tussen een limousine en een learjet! Een limousine dat zowel kan rijden als vliegen.

Meer weten over limousines?

Wil jij graag nog meer leuke feitjes of weetjes over limousines? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij weten alles over limousines. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via dit contactformulier. Altijd al in een limousine willen rijden?