Meer structuur in jouw logistieke processen begint hier.

Als jij in een bedrijf werkt of zelf een bedrijf hebt waarbij er veel gewerkt wordt met allerlei verschillende soorten chauffeurs, dan weet je misschien dat een urenregistratie voor een hoop gedoe kan zorgen. Vaak wordt dit gedaan op allerlei onoverzichtelijke documenten of op rommelige papiertjes, je bent beter af als je aan de slag gaat met Data2Track. Dit is nog niet zo bekend en daarom gebruiken weinig bedrijven het, terwijl dit echt de beste en handigste manier is om alle activiteiten van chauffeurs bij te houden. Het is het gemakkelijkste voor mensen op kantoor en voor de chauffeurs zelf! 

Fleetmanagement.

Als je alle logistieke processen wat gestructureerder wilt laten verlopen in jouw bedrijf moet je dus gaan kijken naar een goede fleetmanagement. Fleetmanagement staat eigenlijk voor de organisatie en het beheer van commerciële voertuigen. Een groot onderdeel hiervan is de tracking van de voertuigen. Mensen op kantoor kunnen hierdoor heel makkelijk de onderhoudsstatus, het rijgedrag en de locatie van de voertuigen checken. Als dit alles soepel en makkelijk verloopt wordt de productiviteit en de efficiëntie vergroot, dit is natuurlijk wat elk bedrijf wilt! Ga dus voor een goede fleet FMS!

Ga voor comfort.

Uiteindelijk wil je dus voor de allerbeste manier van fleetmanagement gaan. Dit kan erg lastig zijn om te vinden, omdat je te maken hebt met allerlei verschillende soorten gegevens, zoals routes, opdrachten, overnachtingen en rijstijlen. Ook heb je te maken met allerlei verschillende soorten chauffeurs, wat het lastig maakt om alles op één plek te hebben. Gelukkig bestaat er inmiddels een app waarmee je dit allemaal makkelijk kan tracken, namelijk dt2. Met deze app kan je op een comfortabele manier als chauffeur al je activiteiten doorgeven, en kunnen anderen dit overzichtelijk bekijken!