Stromer fiets haalt u bij Dikkenberg exclusief

 

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit fiets? Dan is een Stromer het merk dat aan al uw kwaliteitseisen voldoet. Zo zijn de Stromer fietsen technisch erg goed uitgerust. De accu’s van de Stromer fietsen zorgen ervoor dat u lange afstanden kunt fietsen zonder een laad pauze in te moeten lassen. Door de krachtige motor van de Stromer fietsen wordt u altijd probleemloos ondersteund tijdens het fietsen. Hierdoor blijft het fietsen ontspannend, ook al moet u een lange afstand fietsen. Ook veiligheid staat hoog in het vaandel bij de fabrikant van de Stromer fietsen. Zo komen de fietsen met een erg goede verlichting waarmee u  

zowel in het donker als overdag altijd goed te zien bent. Ook is elke Stromer fiets uitgerust met een speciaal OMNI-display. Deze display is verbonden met de hele wereld en zitten er een aantal anti-diefstal functies op. Zo kunt u de locatie van de fiets altijd achterhalen, maar is het ook mogelijk om de motor van de fiets van een gestolen fiets uit te schakelen. 

De ST5 Stromer

Bij Dikkenberg Exclusief verkopen ze verschillende fietsen van het merk Stromer. Zo hebben zij de allerbeste e-bike van dit moment, namelijk de ST5. De ST5 komt met speciale Pirelli banden die ervoor zorgen dat u altijd goede grip op de weg heeft. Ook zit er een super krachtige motor in die ervoor zorgt dat u fietsend een hoge heuvel zonder moeite op kan komen. Daarnaast heeft de ST5 ook Supernova verlichting in de fiets en een geïntegreerde claxon.