Mooie occasions in Limburg te koop

occasions Limburg

Autobedrijf Jan Wuts heeft de mooiste occasions in Limburg te koop. Het is altijd leuk om naar een ander vervoermiddel op zoek te gaan. Alleen is het dan wel de vraag bij welke garage je het beste hiervoor kan aankloppen. Omdat ik wat geld apart had gelegd voor een mooi brikkie wilde ik wel een betrouwbare wagen hebben. Daarom ben ik naar een bedrijf gegaan die in deze omgeving goed bekend staat. Bij dit bedrijf is het ook mogelijk om een wagen te financieren of te leasen, maar daar maak ik geen gebruik van.  occasions Limburg

Betrouwbaar bedrijf

Eindelijk had ik besloten om langs het autobedrijf Jan Wuts te gaan, om één van de mooie occasions in Limburg uit te gaan zoeken. Samen met een goede vriend zijn wij hierheen gegaan. Een vriendelijk medewerker kwam ons al hartelijk welkom heten toen wij de garage binnen liepen. Meteen viel mij de enorme keuze aan wagens in de showroom al op. Al snel zag ik een leuk autootje in het midden van deze ruimte staan. Hier wilde ik wel een proefritje in maken. Uiteindelijk is het dit karretje ook geworden. 

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte wagens, kan je hier ook terecht voor:

  • Onderhoud, APK en reparatie van alle merken
  • Schadeherstel van alle merken
  • Voorruit reparatie en ruitvervanging van alle merken
  • Garantie reparaties aan alle Toyota’s
  • Leveren van originele Toyota onderdelen
  • Lichtmetalen velgen, zomer- en winterbanden monteren
  • Opslag zomer- en winterbanden