Weten jullie nog hoe jouw eerste autorijlessen gingen?

e52047058537515b8eface9bbfe3d83bSteeds wanneer ik aan mijn vrienden vraag hoe hun autorijlessen gingen, krijg ik een negatief antwoord. Zij hebben dan ook geen rijlessen genomen bij Osseforth. Laatst zag ik een lesauto met deze naam erop. Ik moest toen ook weer gelijk denken aan mijn tijd. Ik vond het nemen van lessen dan ook erg leuk. Ik verheugde mij er zelf op, steeds weer de weg op, fantastisch. Misschien kwam het ook door het feit dat ik mijn rijlessen plus examen cadeau kreeg van mijn ouders. Mijn broer en zus hadden dit toen er tijd ook gekregen, dus logisch dat ik het ook kreeg.

Maar omdat ik deze naam laatst dus weer eens op de weg zag, wil ik hier vandaag dan ook over gaan schrijven. Ik kan mij namelijk goed voorstellen dat sommige van jullie een goede rijschool zoeken? In dat geval hoef je dan ook niet meer verder te zoeken.

autorijlessen

Wat mij betreft een echte aanrader

Naast mijzelf hadden ook mijn broer en zus bij Osse forthautorijlessen gevolgd. Dit allemaal met succes, zij beloven dan ook de volgende zaken:

  • Hoog slagingspercentage, 75% slaagt de 1e keer
  • Administratieve zaken worden buiten de rijles-tijd geregeld
  • Lid BOVAG rijscholen, driesterren lid

osseforthVerder was mijn rij instructeur erg goed. De rust en ervaring die hij met zich meebracht heeft zeker geholpen bij mijn rijlessen. Wel had ik moeite met de bijzondere verrichtingen. Echter na veel oefenen hierop, had ik deze uiteindelijk gehaald. Indien jij eerste nog meer informatie wilt, geef ik je als tip mee eens de site van hun te bezoeken, deze heet osseforth.nl. Succes ermee!