Goede garage Etten-Leur gezocht!

Wat voor ons een leuke dag moest worden is geëindigd in een drama! Wij wilde namelijk met ons gehele gezin een dagje naar een pretpark, dit resulteerde in het wachten op de ANWB langs de snelweg. Onze auto heeft het namelijk begeven waardoor ik hoognodig moest gaan zoeken naar een garage. We hadden onze auto dan ook bij een garage gekregen waaruit bleek dat hier niks meer aan te doen was.

 

Nu dat we zijn gaan zoeken naar een nieuwe auto hoopte ik het snel te vinden. Momenteel heb ik nog vakantie maar aanstaande maandag begint mijn werkweek weer, hier heb ik een auto voor nodig! Doordat ik via het internet ben gaan zoeken naar een garage Etten-Leur en omstreken kwam ik vrij snel terecht op de website van Autobedrijf Tangeman. Bij hun is het dan ook mogelijk om een voordelige auto aan te schaffen waar je een lange tijd plezier mee zal beleven. Nu dat dit mijn interesse gewekt heeft heb ik besloten om hun showroom te bekijken. Samen met mijn vrouw zijn we hier wezen kijken en al vrij snel tot de conclusie gekomen dat het aanschaffen van een auto het beste is bij hun!